Cheat RF | YaRFOB(Yet Another RF Online Bot) + Memory Hack

Yet Another RF Online Bot YaRFOB With =Increased Attack Speed=:
The bot uses Pixel scan to find mob, sometimes it has difficulty to find the mob, because of the color. Like Splinters.
Since i played Cora, it’s more Cora based stuff.
Suggestions welcome for new functions.

Here is how you use it:
-Start the game in windows mode, and set the resolution to 1280×1024.
-Find a spot where you want to hunt.
-Press K for bird view mode. (Best if you set a 45° view angel)
-Set scan Area.
-Set monster’s Color. Try to find some unique colors, there are three in
case the first color doesn’t find anything.
-Move the RF Online windows to Most Top Left.
-Set Attack skills and buffs
-In preference tab set Grazier and/or Close Range/Long Range
-and start!

Let me know if something goes wrong or Suggestions.

-Pot Hack + Speed hack: Check out RF-Tools

-Position Hack (Want to see the world from the top? it’s possible!!)
It will be released soon, it’s already working
Maybe on 3/3/2008

Version: 1.15MH
-Added Stop when death function. so it won’t do strange things in HQ
-Added “Increased Attack Speed”, at the moment it’s only Close and Long Ranged. and it’s more a antilag then real speed increase.

Version: 1.07a
-warning message has been disabled.

Version: 1.07 still had the bug
-Fixed a bug in v1.06

Version: 1.06
-Reset single color instead of all.
-Kill Timer added. (after XX seconds it will switch target)
-A warning message pops up now, when you’ve set the scan area wrong.

Version: 1.04
-fixed summon
-added afk buffing with sp degen(to be used in bird view mode, “K”)
-added force close RF online(flee from pvp )

Version: 1.03
-fixed some small bugs

Version: 1.02
-fixed time delay
-added afk buffing (usable with Grazier option)

Version: 1.00
-first release


 

Masih dalam pengejaran Link sabar ya OTW…..

11 Responses to “Cheat RF | YaRFOB(Yet Another RF Online Bot) + Memory Hack”

  1. hi can someone send me a link in my mail from that bot plz ??? thnx u in advance🙂

  2. kk beli instaler cheat dmn ??

  3. m4l1n83 Says:

    kan udah d bilangin tuh d atas, sedang dalam proses pengejaran link, so harap sabar aja yah ^_^

  4. mand41l1nc Says:

    badaklipet Berkata:
    April 26, 2008 at 10:41 am e

    “om mendingan jangan dishare2 dlu deh ni bot

    gw juga ada dan ini 100% bisa diRF indo apalagi ada increase close/range attk speedny klo lo ada mendingan show off aj alias jgn dishare ntar buat rf-indo makin ancur

    itu sih menurut gw klo u mo share ya gpp gw ga ngelarang cuman saran gw mendingan jangan rf-indo dah rusak sekarang jgn ditambah lagi

    thx b4”

    Wah ada benernya nich, niatnya cuma share doang sebenernya apalagi aku jarang maen RF ini juga nemu waktu jalan-jalan ke forum temen, salah satu alasan aku ga share di sini ya karena itu, kasihan yang poenya server pemain jadi pada kaboer n malas maen(idealis mode on) ok dech akan aku pertimbangkan…..

    thanx juga infonya…

    BTX1982# su

  5. badaklipet Says:

    om mendingan jangan dishare2 dlu deh ni bot

    gw juga ada dan ini 100% bisa diRF indo apalagi ada increase close/range attk speedny klo lo ada mendingan show off aj alias jgn dishare ntar buat rf-indo makin ancur

    itu sih menurut gw klo u mo share ya gpp gw ga ngelarang cuman saran gw mendingan jangan rf-indo dah rusak sekarang jgn ditambah lagi

    thx b4

  6. NOT Login Says:

    TO John
    Please wait, coz i’ll try this tool first….i will upload the link to all in http://www.hmsi.co.nr

    regard’s

    BTX1982

  7. how do i download the bot?

  8. mand41l1nc Says:

    Jawab sekalian aja yach….soal link nanti akan di publish di website hmsi.co.nr tapi masih wa coba dlu jalan apa ga…….sabar aja ya🙂

  9. apa sih cheatnya RF + Domo + kicks online

  10. kk, disusun sekalian, jangan mentahnya kayak gitu. Kalau bisa yang nembus Fire Guard.
    btw, tq.

  11. alo kk Sakti…^^

    mw tanya donk tentang kejelasan tulisan kk di blog..?mw dptin softwarenya gmn?

    tq

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: